Menestyskausi 2016-2017

VaLePan liigajoukkueen kaikkien aikojen menestyskausi on takana. Tammikuussa joukkue voitti vuoden 2016 Suomen cupin ja huhtikuussa pukkipaidat nappasivat Suomen mestaruuden. Kausi on ollut joka sektorilla hienosti nousujohteinen. Kauden avaus Porin jäähallissa oli puitteiltaan ja järjestelyiltään loistava. Joukkue oli vielä vaiheessa, mutta sen jälkeen peli on kehittynyt kaiken aikaa. Menestys ei rajoittunut joukkueeseen. Kevättä kohden katsojat löysivät sankoin joukoin tiensä Vexve Areenalle ja myös fanikatsomo sai uusia jäseniä. Talkooväki rakensi finaaleihin upean areenan ja tapahtuman. Myös yhteistyökumppanit olivat innoissaan, menestyksen lisäksi ilahdutti pelitapahtuman mukaansatempaava positiivinen ilmapiiri. Tämä kausi on kaunis tarina yhteisen tekemisen voimasta. VaLePa-perhe on yllättävänkin runsaslukuinen ja tehtävät moninaiset. Kiitos kaudesta kaikille, ihan jokaiselle! 

Junioritoiminnassa on kauden aikana ollut mukana noin 300 junioria. Lisäksi heillä on valmentajat ja vanhemmat toimivat erilaisissa tehtävissä. Voi arvioida, että junnutoiminta koskettaa läheisesti yli 500 ihmistä Sastamalassa. Tulevana viikonloppuna pelataan vielä B-junioreiden SM-turnaus. Sen jälkeen Toni Vahela voi tehdä yhteenvetoa kaudesta. JunnuVaLePan päättäjäiset ovat Vexve Areenalla keskiviikkona 10.5. 

Kesällä on luvassa SM Beach Volley turnaus ja lentopallomaaottelu. Näistä lisää myöhemmin ja myös pelaajauutisia heti, kun on jotain kerrottavaa. Hyvää kesää!