Finaalisarjassa neljäs kohtaaminen sunnuntaina

Sunnuntaina  Suomen mestaruus on katkolla kotiyleisön edessä. VaLePa on hienosti voittanut kolme ensimmäistä kamppailua. Vaikka otteluvoitot ovat tulleet selvästi on useimmissa erissä käyty tiukkaa kamppailua erävoitosta. Torstaina Hurrikaani antoi vahvan myrskyvaroituksen osaamisestansa kolmannessa erässä. Kotijoukkueen ja kotiyleisön pitää pystyä huippusuoritukseen myös sunnuntaina. Hurrikaani tulee varmasti neljänteen peliin vahvasti ja haluaa näyttää osaamisensa. Ottelulippuja on mennyt hyvin kaupaksi ja kannattaa ostaa lippu ennakkoon www.ennakolippu.com.  Numeroimattomia lippuja on ainakin myynnissä. Myös toimistolla on lippuja myynnissä. Huom. peli alkaa jo klo 13.00. Jos ennakkolippua ei ole, kannattaa tilannetta seurata VaLePan facebook-sivuilta 

Kaikkien Nordean asiakkaiden kannattaa huomioida, että Nordean kortit eivät toimi sunnuntaina

4. finaali
VaLePa – Hurrikaani sunnuntaina 23.4.  klo 13 Vexve Areena. Otteluisäntä pitkäaikainen pääyhteistyökumppani Levorannan Autoliike

Suomen suurin FordStore Levorannan Autoliike, autokaupan ammattilainen vuodesta 1929.

Autokaupan keskus Sastamalan Kauppakaaressa tarjoaa Fordit Mustangista Fiestaan ja Rangeriin sekä ylelliset Vignalet.

Myymme vuodessa reilusti yli 3000 autoa, Fordien rinnalla uudet Opelit, Nissanit, Subarut, Fiatit, Alfa Romeot ja Jeepit sekä kattavan valikoiman vaihtoautoja.

Levorannan Autoliike on ollut yhteistyössä VaLePan kanssa pian parikymmentä vuotta. Levoranta on myös junnutiimin kummiyritys. VaLePan jäsenelle asiointi Levorannan Autoliikkeessä kartuttaa junnutiimin bonusta. Muista esittää jäsenkorttisi asioidessasi autokaupoilla tai huollossa.

Laittakaa jo kalentereihinne merkintä:

Kauden päättäjäiset Ellivuoressa 30.4.

Tarkempia tietoja lähipäivinä VaLePan kanavilla