Ugis Krastins ei jatka VaLePan päävalmentajana

Ugis Krastinsin seitsemän vuoden ura VaLePan päävalmentajana päättyy tämän kauden jälkeen. Krastinsin seitsemän kauden aikana VaLePa saavutti 6 SM-mitalia, joista kaksi oli kultaista. Lisäksi 2015–2016 kaudella VaLePa eteni CEV-cupissa 8 parhaan joukkoon.

Päätös valmentajavaihdoksesta ei ollut helppo Krastinsin sopimuksen ollessa katkolla tämän kauden jälkeen. Pitkän harkinnan jälkeen seurajohto ja hallitus päättivät kuitenkin, että muutoksen aika on nyt. Pyrimme tulevaisuudessa kehittämään entistä vahvemmin koko seuran toimintaa.

VaLePa haluaa kiittää Ugis Krastinsia erittäin lämpimästi kuluneista vuosista. Krastinsin aikakaudella VaLePa nousi suomalaisen lentopallon ehdottomaan eliittiin. Vuosien työ ja täysillä tekeminen tulevat näkymään VaLePassa varmasti vielä tulevaisuudessakin.

VaLePa tiedottaa uudesta päävalmentajasta lähiviikkojen aikana.

Ugis Krastins, VaLePa
-7 kautta VaLePan päävalmentajana
-7 kertaa pudotuspeleissä
-SM kultaa VaLePassa 2014 ja 2012, SM-hopeaa 2016 ja 2011, SM-pronssia 2015 ja 2013
-Suomen Cupin voitto 2012

Ugis Krastins